martes, 11 de noviembre de 2014

PROGRAMA CONSULTA JOVE

PROGRAMA CONSULTA JOVE A SANT BONAVENTURA ARTÀ

Aquest curs el  Col·legi Sant Bonaventura d’Artà ens sumam al  “PROGRAMA CONSULTA JOVE” promocionat per la Conselleria de Salut. Els alumnes de sisè i 1r,2n,3r i 4t d’ESO, podran gaudir d’aquest servei que ofereixen els professionals dels centres de salut del nostre municipi, amb l’objectiu de millorar-ne la  salut i ajudar-los perquè les seves decisions siguin el més saludables possible.
Mitjançant les consultes joves amb una incidència quinzenal i en el mateix centre educatiu, al qual es desplacen els professionals d’atenció primària, s’atenen les demandes dels joves en condicions d’intimitat i de confidencialitat.
Els joves podran demanar dubtes i parlar dels problemes i les inquietuds sobre  qualsevol tema relacionat amb la salut, partint de la base de la salut entesa com un concepte molt ampli que no només té a veure amb el malalties i dolències sinó també amb tot allò que ens fa sentir bé. Per tant, es poden fer consultes sobre malestars físics, psíquics i emocionals, i també es poden formular dubtes sobre sexualitat, consum de drogues, alimentació, situacions de violència, entre d’altres.
L’objectiu del col·legi amb la implantació d’aquest programa, es donar resposta a les necessitats dels nostres alumnes i famílies , ja sigui per prevenció, informació, orientació i/o intervenció.






No hay comentarios:

Publicar un comentario