martes, 20 de enero de 2015

PETITS, GRANS INVESTIGADORS DE 1r I 2n D'ESO

Petits, grans investigadors, és el títol que aquesta setmana és dedica als alumnes de primer i segon d'ESO, i és que el treball realitzat és de gran interés, tant pels professors/es com per voltros, alumnes.
L’estudi informa de les hores que dediquen els joves  a l’estudi  i quins factors són o no determinants perquè aquest sigui fructífer.
Valorats els factors de les hores que dedicam a dormir,  l’esport, jugar a videojocs, i a l’estudi, així com hàbits de berenar i el nivell d’atenció a classe … podem concloure:
-          Jugar a videojocs no afecta a les notes, però sí a la dedicació d’estudi, ja que minimitzem les hores de dedicació a tasques escolars per jugar.
-          Un bon descans ajuda en el rendiment acadèmic, si dormim moltes hores o poques, pot afectar a la nostra concentració i atenció diària.
-          El berenar afecta poc a les notes, tot i que una bona alimentació ajuda també a la  nostra concentració així com en el nostre estat d’ànim i per tant en el rendiment.

EN CONCLUSIÓ,  no és tan important el tema de quantes hores es dedica a l’estudi, sinó la qualitat d’aquest temps, així per tant podem estar moltes hores asseguts amb el llibre davant sense aprendre res i/o amb una hora d’estudi ben concentrat i ben organitzada pot ser molt més profitosa.  











AIXÍ QUE JA HO SABEU UNA BONA PLANIFICACIÓ DELS ESTUDIS I MANTENIR LA CONCENTRACIÓ MENTRE ESTUDIAM ÉS GARANTIA D’ÈXIT  EN LES VOSTRES NOTES.

Vos animam a que prengueu nota d’aquesta valoració realitzada pels alumnes de 1r i 2n d’ESO.

Gràcies ;-)

No hay comentarios:

Publicar un comentario