jueves, 14 de enero de 2016

TALLER DE PREVENCIÓ D'ALCOHOL A 3r i 4t d'ESO

Com ja venim anunciant aquesta setmana comencen les festes de Sant Antoni, on la bauxa i l'alcohol estan molt presents. Per això s'ha dut a terme tallers de prevenció, per sensibilitzar i informar als nostres joves i aprendre a pensar abans d'actuar.
A càrrec de l'empresa ENERGY CONTROL que pertany a l'Associació Benestar i Desenvolupament, i proposat i subvencionat per l'Ajuntament d'Artà, s'ha dut a terme la proposta pedagògica orientada en el foment d'una actitud crítica davant la decisió i responsabilitat del consum d'alcohol, drogues...etc 
La dinàmica de l'activitat es treballa des de l’aprenentatge vivencial i fent partícips en tot moment a l'alumnat amb vivències i experiències pròpies, rol playing,  reflexió, debats...fomentant així la participació activa dels joves i per tant una major implicació.
Aquí teniu un parell de fotos del taller!









Per la nostra part donar les gràcies a l'Ajuntament d'Artà per promoure aquest tipus de dinàmiques i activitats tan necessàries en els centres educatius i a Energy Control donar l'enhorabona per la feina feta, que ha estat un èxit on els alumnes han quedat molt satisfets. 
I que Visca Sant Antoni!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario